top of page

Over

Hi! Ik ben Peter Brugmans...

....en ben sinds 2017 trouwvideograaf.
Ik geniet ervan om een trouwdag vast te leggen op video en te monteren tot een trouwfilm waarmee jullie over 50 jaar nog steeds jullie trouwdag zo levendig mogelijk kunnen herbeleven.

Zelf ben ik in 2017 getrouwd met Daniëlle en samen met onze twee zoontjes en kat Swiffer (als je haar ziet weet je waarom deze naam) wonen we in Waddinxveen.

 
Ik spreek graag met jullie af om kennis te maken en jullie dag door te spreken. Ook wanneer jullie nog twijfelen of ik de juiste videograaf ben voor jullie.

ERF170930-19.jpg

Ik kan natuurlijk zelf een hele tekst schrijven waarom jullie voor een trouwvideo van Bold Story zouden moeten kiezen, maar dat laat ik graag over aan de bruidsparen die jullie voor zijn gegaan. 
Enkele testimonials van stellen waarvan ik in de afgelopen jaren de bruiloft heb mogen filmen:

Maximiliaan + Florentine

“Peter is een enthousiaste en professionele videograaf. Vooraf hadden wij een prettig kennismakingsgesprek waarin duidelijk was dat Peter het filmen en onze wensen serieus nam. Gedurende de dag werkten Peter goed samen met onze fotograaf en hadden wij nauwelijks door dat hij aanwezig was, terwijl hij wel alle goede momenten in beeld heeft gebracht. Wij zijn ontzettend blij met onze uiteindelijke trouwfilm! Wij zouden hem zeker aanraden.” 

 

—  Name, Title

Contact

Enthousiast geworden? Willen jullie meer informatie of weten of ik op de door jullie geplande datum beschikbaar ben? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.
bottom of page